Thiesens El-service Logo - Lokal elinstallatør i Allinge og Rønne

Varmepumper på Bornholm

- Salg, montering, eftersyn og reparation af varmepumper på Bornholm

Hvis du er på udkig efter en energiløsning, der nedsætter beløbet på din energiregning markant – så kan du med fordel overveje, om en varmepumpe kunne være noget for dig. En god måde at få store besparelser er ved hjælp af vedvarende energi, hvilket sammenholdt med de miljømæssige fordele er grundene til, at vi anbefaler opsætning af varmepumper.

Hos Thiesen El-Service tilbyder vi derfor salg af varmepumper, så du får en miljørigtig energiløsning. Uanset om du kontakter os som privatperson eller i en erhvervsmæssig sammenhæng, kan vi med garanti finde den helt rigtige løsning til dig – hvad enten du er interesseret i luft til luft- eller luft til vand-varmepumper.

 

Varmepumpe tilbud - Priser fra 16.995,-

Luft til luft varmepumper på bornholm: Det bedste inden for opvarmning og køling, komfort og design. Priser fra 16.995,- Inkl. standard montage.
Ønsker du denne form for varmepumpe, så er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.  

Ring 56 48 01 01 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig med et tilbud.


FÅ TILBUD HER


Daikin varmepumpe tilbud bornholm

 

HUSK eftersyn af varmepumpen

Vi tilbyder også at udføre det årlige eftersyn af din varmepumpe med bl.a. filter- og væsketjek samt foretage eventuelle reparationer. Vi vil gøre opmærksom på, at det er vigtigt at overholde det årlige eftersyn af varmepumpen, da din 5-års garanti ellers vil bortfalde, og du ikke kan være sikker på, at effektiviteten af varmepumpen holdes i top.

Vu har netop nu tilbud på luft til luft varmepumper.


Derfor bør du vælge en varmepumpe

Med en varmepumpe får du en billig og miljørigtig løsning, som desuden bidrager til et komfortabelt indeklima. Varmepumper er konstrueret til at kunne være energibesparende – helt året rundt. Det vil sige, selvom det er koldt udenfor, formår varmepumpen stadig at omdanne energien til opvarmning af din bolig. Varmepumpen kan med fordel også bruges om sommeren til nedkøling af boligen.

Varmepumper renser luften, så du kan undgå et tæt og indelukket klima. De tydelige fordele ved varmepumper er:

 • Minimal vedligeholdelse sammenlignet med andre energiløsninger
 • Stor besparelse på varmeregningen
 • Fjernstyring via mobile enheder som smartphones og tablets
 • Rent og behageligt indeklima
 • Mulighed for både nedkøling og opvarmning
 • Og meget, meget mere…

 

Hvilken varmepumpe skal man vælge?

Hos Thiesen El-Service er vi meget kompetente til at finde varmepumper efter ønske om størrelse, ydelse og design. Vi har den nødvendige erfaring inden for emnet til at kunne vejlede dig igennem dit kommende projekt og regne ud, hvornår din investering har tjent sig selv ind ved hjælp af den jævnlige besparelse på energiregningen.

Vi fører følgende mærker inden for varmepumper:

 • Daikin
 • LG
 • Panasonic
 • Mitsubishi
 • Bosch
 • Samsung
 • Toshiba

Vi kan skaffe varmepumper inden for stort set alle mærker, så tøv ikke med at kontakte os. Her står vi til rådighed for dig med råd og vejledning til, hvordan du vælger den optimale varmepumpe til dine behov.

Vi har lokation i Allinge og Rønne, men vi servicerer hele Bornholm. Ring til os på tlf. 56 48 01 01, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til valg af varmepumpe, brands, funktioner eller lignende.

 

FÅ ET TILBUD PÅ DIN VARMEPUMPE