Thiesens El-service Logo - Lokal elinstallatør i Allinge og Rønne

Salg af hvidevarer på bornholm

 

Se udvalget af hvidevarer i Allinge

Mangler du en ny opvaskemaskine eller tørretumbler? Du har måske ikke plads nok i fryseren? Eller skal dit gamle køleskab langt om længe skiftes ud? Uanset hvilke typer hvidevarer, du er ude efter, er Thiesen-EL en ideel samarbejdspartner for dig! Vi tilbyder dig et stort udvalg af alle hvidevarer i mange forskellige mærker og modeller. Du kan se en del af vores udvalg af hvidevarer her på siden og ellers kan du kontakte os pr. mail eller telefon for tilbud på andre modeller. Du kan også besøge vores kontor og værksted som er beliggende i Allinge - kun tyve minutters kørsel fra Rønne.


Er du interesseret i et godt tilbud? Så kan du altid udfylde kontakt formular i bunden af denne side.
 


Få rådgivning inden køb af hvidevarer

Køb af hvidevarer kan ofte gå hen og blive en lang, svær proces – specielt hvis du ikke selv har et overblik over modeller og mærker inden for de forskellige typer af hvidevarer. Vores kompetente og professionelle medarbejdere er altid åbne for at tilbyde dig den rådgivning og vejledning, der dækker præcis dine behov. Hos os er kunden altid i fokus – det kan du tydeligt mærke, når vores dygtige medarbejdere servicerer dig.

 

Kvalitet i højsædet og konkurrencedygtige priser på diverse hvidevarer

Kontakt os så vi kan hjælpe dig med at finde et tilbud, der dækker dit behov. Kvalitet og holdbarhed er altid vigtigt, når det drejer sig om hvidevarer. Vi er medlem af Hvidt & Frit, der altid stræber efter at tilbyde dig gode priser og 2+2 års garanti. Hos Thiesen-El sælger vi udelukkende kvalitetsprodukter!  Desuden får du alle vores hvidevarer  til lave, konkurrencedygtige priser.

 

Beskadigede hvidevarer 
Er der skader på dine hvidevarer der hjemme og er du i tvivl om det er noget, der kan laves vil vi med glæde hjælpe. Det er ikke kun køb og salg af hvidevarer, vi kan hjælpe med, vi laver også reperationer af hvidevarer

 


Få et tilbud på hårde hvidevarer

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os i dag. Vores kontor og værksted er beliggende i Allinge, så vi er den optimale samarbejdspartner for dig, der er bosiddende i Rønne, Allinge eller et hvilket som helst andet sted på Bornholm, da vi er ø-dækkende! For bestilling af hvidevarer, ring 56 48 01 01 eller benyt kontaktformularen. Vi ser frem til at høre mere fra dig.

Kontakt os for tilbud på andre hvidevarer