Thiesens El-service Logo - Lokal elinstallatør i Allinge og Rønne

Reparation af hvidevarer i Rønne & Allinge på Bornholm

 

Vi servicerer og reparerer ALLE typer af hvidevarer

Hos Thiesen-El servicerer og reparerer vi alle typer af hvidevarer i alle forskellige mærker. Med over 30 års erfaring i branchen kan vi garantere, at kundens reparation af hvidevarerne foregår grundigt, sikkert og effektivt. Vi reparerer og servicerer for både private såvel som virksomheder og offentlige institutioner. Du går med sikkerhed aldrig galt i byen, når du lader os håndtere dine hvidevarer! 

 

Reparationer foretages af dygtige medarbejdere

Du kan altid forvente, at reparationerne hos Thiesen-EL foretages af dygtige medarbejdere, der følger udviklingen tæt og har taget flere relevante kurser. Vi sørger for, at medarbejderne er videreuddannet i de nyeste teknologier – og vi bestræber os på altid at yde den bedst mulige service til dig som kunde.

 

Lave konkurrencedygtige priser

En reparation af hvidevarer behøver ikke være dyrt. Thiesen-El servicerer og reparerer altid dine hvidevarer til lave, konkurrencedygtige priser. Ofte er forsikringsselskaberne også med til at dække omkostningerne på vores kunders reparationen af hvidevarer. Vi sikrer dermed, at du til en lav pris modtager dine hvidevarer så gode som nye. 

 

Nye hvidevarer

I særlige tilfælde kan skaden være for stor til at det kan betale sig at få lavet en reparation af hvidevarene. Skulle det ske, er vi eksperter indenfor køb og salg af nye hvidevare. Du kan læse meget mere om hvordan vi kan hjælpe dig videre ved at trykke her  

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os hellere end gerne i dag på tlf. 56 48 01 01. Du finder vores butik i Allinge. Befinder du dig i Rønne, Allinge eller et hvilket som helst andet sted på Bornholm, er vi den rigtige samarbejdspartner for dig. Vi dækker hele øen!