Thiesens El-service Logo - Lokal elinstallatør i Allinge og Rønne

Reparation af hvidevarer på bornholm

 

Hårde hvidevare reparation og service

Hos Thiesen-El servicerer og reparerer vi alle typer af hvidevarer i alle forskellige mærker. Med over 30 års erfaring i branchen kan vi garantere, at kundens reparation af hvidevarerne foregår grundigt, sikkert og effektivt. - Reparation og services af

  • Vaskemaskiner
  • Tørretumblere
  • Opvaskemaskiner
  • Emhætter
  • Køleskabe
  • Frysere
  • Komfurer
  • Ovne

Fra vores adresser i Allinge og Rønne har vi mulighed for at afdække hele Bornholm og vi kan derfor hjælpe dig med reparation og service af ovenstående hårde hvidevarer. Hvis der er andre hvidevarer der ikke er på listen, som er gået i stykker eller ikke virker, kan du altid kontakte os og vi finder en løsning på dine problemer.

Vi reparerer og servicerer for både private såvel som virksomheder og offentlige institutioner på hele Bornholm. Du går med sikkerhed aldrig galt i byen, når du lader os håndtere dine hvidevarer!

 

Reparationer foretages af dygtige medarbejdere

Du kan altid forvente, at reparationerne hos Thiesen-EL foretages af dygtige medarbejdere, der følger udviklingen tæt og har taget flere relevante kurser. Vi sørger for, at medarbejderne er videreuddannet i de nyeste teknologier – og vi bestræber os på altid at yde den bedst mulige service til dig som kunde.

 

Lave konkurrencedygtige priser

En reparation af hvidevarer behøver ikke være dyrt. Thiesen-El servicerer og reparerer altid dine hvidevarer til lave, konkurrencedygtige priser. Ofte er forsikringsselskaberne også med til at dække omkostningerne på vores kunders reparationen af hvidevarer. Vi sikrer dermed, at du til en lav pris modtager dine hvidevarer så gode som nye. 

 

Nye hvidevarer

I særlige tilfælde kan skaden være for stor til at det kan betale sig at få lavet en reparation af hvidevarene. Skulle det ske, er vi eksperter indenfor køb og salg af nye hvidevare. Her kan du kan finde vores salg af hvidevarer

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os hellere end gerne i dag på tlf.
56 48 01 01. Du finder vores værksted i Allinge. Befinder du dig i Rønne, Allinge eller et hvilket som helst andet sted på Bornholm, er vi den rigtige samarbejdspartner for dig. Vi dækker hele øen!