Thiesens El-service Logo - Lokal elinstallatør i Allinge og Rønne

Erhverv El

Opstart, udvidelse eller optimering?

Vi tilbyder vores kompetencer inden for alle facetter af din virksomheds drift, uanset om du eksempelvis mangler en installatør til nybyggeri af din maskinhal, tilbygning af dit kontor, eller optimering af dine nuværende installationer. Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg og besigtiger dit projekt.

 

Formindsk din energiregning

Det er tit, at vi kommer ud til virksomheder, som kæmper med besparelser og nedskæringer, men hvor nogle helt basale udgifter som elregningen er blevet overset. Der skal for det meste ikke de store ændringer til før, at virksomhederne kan få en fast besparelse på deres energiregning. Vi tilbyder eksempelvis opsætning bevægelsescensorer, LED belysning og varmepumper. Selvom installationen er en udgift, vil investeringen hurtigt give afkast. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud inklusiv et overslag om, hvornår installations udgiften er tjent ind.

 

Døgnvagt og serviceaftale

Af en eller anden grund opstår de fleste problemer uden for tidsrammen af et 8-16 job, derfor tilbyder vi at stå til rådighed for din virksomhed døgnet rundt, så du kan få løst dine akutte problemer, når de opstår i stedet for at vente på en aftale den første kommende hverdag imellem 8-16. Vi ved, hvor meget det betyder for den enkelte virksomhed at kunne opretholde produktionen. Det er grunden til, at vi tilbyder serviceaftaler, hvor vi overtager ansvaret for dine installationer.

Det giver dig mulighed for at fokusere på alle andre områder af din virksomhed og udnytte din ekspertise, hvor den giver størst gavn.

 

Hvis du har brug for vores døgnvagt, kan du kontakte os på telefon 56 48 01 01.