Thiesens El-service Logo - Lokal elinstallatør i Allinge og Rønne

LED Belysning

Få hjælp til LED-belysning hos Thiesen El-Service i Allinge og Rønne

Skift din belysning ud med LED, hvis du ønsker at spare mange penge på sigt. Den økonomiske besparelse er en stor fordel for mange, og udover en billigere elregning er LED-belysning meget mere miljøvenlig end de traditionelle lyskilder. Hos os får du en professionel vejledning om LED, og hvordan hvilken LED-løsning der er mest fordelsagtig i dit tilfælde. Vi tilbyder i forlængelse heraf naturligvis installation af LED-belysning, så du er sikret en korrekt og professionel installation af belysningen. 

 

Et hav af fordele ved at vælge LED-belysning

  • Lavt strømforbrug
  • Tænder omgående uden opvarmningstid
  • Skånsom mod miljøet
  • Giver et behageligt lys i rummet
  • Massevis af forskellige LED-løsninger
  • Længere levetid
  • Holder op til 40 gange længere end halogenbelysning
  • Kan erstatte stort set alt almindelig belysning – eks. Udendørsbelysning, vægbelysning
  • Og mange flere…

 

Få en professionel til at se på din sag

Hos Thiesen El-Service tilbyder vi installationsservice og rådgivning for private såvel som erhvervskunder, der ønsker at få en stor besparelse på sigt. Det er især i store butikker, restauranter m.m. at besparelsen hurtigt kan mærkes – og derfor bør man investere i LED-belysning. Vi tilbyder i denne proces at besøge din virksomhed eller dit hjem for at give en konkret vurdering af, hvor mange penge du kan spare på elregningen ved at skifte til LED-belysning. På den måde kan du nemmere danne dig et overblik over besparelsen, og ca. hvornår du har tjent dine penge hjem igen. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at benytte dig af denne service.  

Vi står til rådighed for dig…

…så derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Ring os op på tlf. 56951050 eller send en mail til thiesenel@thiesenel.dk. Vores kerneværdi er at yde en god service for alle vores kunder, og derfor indleder vi altid samarbejdet med en god dialog. Vi har stor faglig knowhow, der gør os i stand til at give den kompetente rådgivning, som du har brug for. På den måde får du et resultat, du bliver glad for. Vi står til rådighed for kunder på hele Bornholm, hvor vi har udgangspunkt i Allinge og Rønne.